Hodnocení a diplom od Katty :-)

12. prosince 2010 v 15:56 | Amaranthes |  Diplomy
Prvý dojem : 10/10
Desing : 9/10
Jediné čo mi na ňom prekáža je to že si ho nerobila sama ..... Ale to v podstate chápem ... :)
Stránka : 10/10
Nemám čo vytknúť je pekná .... :-*
články : 8/10
Pridávaš ich ked môžeš teda aspoň mne to tak pripadá .... Ale viac článkou na deň by neuškodilo :)
Aktivita : 9/10
Ako som písala už o dva riadky vyššie  chcelo by to troška viac pravidelnosti ale inak fajn :) 
Menu : 10/10 
Je dobré . ľahko sa v ňom orientuje a to je pre čitateľov to najdôležitejšie :) 
Obsah : 10/10
Nieje o čom :P
Celkový dojem : 66/70
Body išli dole hlavne kôli tej aktivite ale inak mi na blogu nič neprekáža ... :)
By: Rebels ( www.sheilyqlife.blog.cz )

Souhlasíte s hodnocením? 

Katty
Krásnej..Děkuju moc :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Drzá Lůcová :P Drzá Lůcová :P | Web | 12. prosince 2010 v 16:08 | Reagovat

To teda nemáš moc dobré. Jinak k té rodině, mám 7 sestřenek a to pak, když přijedou všechny.... Ještě, že se to asi nikdy nestane :D

2 _FoXie_ _FoXie_ | E-mail | Web | 12. prosince 2010 v 16:12 | Reagovat

:) děkuju :)

3 MaKi MaKi | Web | 12. prosince 2010 v 20:01 | Reagovat

Dobře si dopadla,diplom fajne ;-)

4 Verča tvé sb co tě nejvíc miluje♥♥♥♥♥♥ Verča tvé sb co tě nejvíc miluje♥♥♥♥♥♥ | Web | 12. prosince 2010 v 22:01 | Reagovat

pááááni tak to seš dobrá super:)

5 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 16:29 | Reagovat

neřekl sem, ty obíháš skoro pořád.. :-) pro tebe to neplatí.. mě jenom trošku štve, že moje SB píšou komentáře třeba ke každýmu článku na jinym blogu (i když sou to většinou ty komentáře typu jj,super) a ke mě nenapíšou měsíc nic.. tak to trochu zamrzí :-( já sem holt jiná osobnost než si ty, mam jiný zásady a vaděj mi jiný věci.. co se dá dělat :-)

6 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 16:32 | Reagovat

jinak - já s tim souhlasim, i když za ten design bych ti dal o bodík dva dolu.. nemam moc rád dessy, kde je nahoře text, ten se pak rozpůlí a mě zůstane an očích jenom ta půlka.. krom toho - u standartních monitorů (ne širokoúhlých) je na stránce dole docela velkej bílej pruh.. :-) chtělo by to trochu opravit - třeba aspon barvou pozadí okrajů.. jinak naprosto souhlasim :-)

7 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 16:33 | Reagovat

jinak - proti rizotu toho MOC nemam, ale poslední dobou ho jim až moc často, a tohle se navíc nepovedlo.. :/

8 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 16:34 | Reagovat

ještě jinak :D díky za pochvalu.. mě se taky líbí :-) a píše se Hayley.. já to jenom psal blbě :D ale stejně se mi Kaley líbí víc.. je to takový roztomilejší :-)

9 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 16:35 | Reagovat

..já držet hubu neumim, a hrozně mi vadí ignorace.. :-( ale to je na dlouho, a já na to už nechci vzpomínat.. když zapátráš v archivu - myslim že v listopadu a v říjnu tam bylo dost a dost článků na tohle téma.. ale pro mě už to je uzavřená kapitola :-)

10 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 16:54 | Reagovat

..tak rizoto, co dělá moje matka, a co se ještě válí v lednici, chutnalo spíš jak převařený ponožky.. :D takž enic moc..

s tim drženim huby.. taky tě chápu ;-) ale říct svuj názor neni na škodu; docela často se najde někdo, kdo má stejnej nebo podobnej názor jako ty.. můžeš tak potkak spoustu nových lidí :-)

a s timhle opravdu stačí jenom k Okrajům stránky přidat k tomu obrázku nějakou barvu.. zápatí s tim nemá co dělat, protože zápatí je na konci stránky, a tohle je přímo v dessu.. :D protože máš okraje fixovyný a máš na nich ten obrázek, tak zůstávaj na místě; ale zkus k tomu obrázku přidat v menu nastavení blogu ještě barvu.. :-) já ti řeknu jak to vypadá ;-)

11 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 17:05 | Reagovat

netrefila si barvu, ale myslim, že rozdíl je jasnej.. ;-)
http://www.uloz.to/6944656/novy-rastrovy-obrazek5-jpg

12 shitman shitman | Web | 13. prosince 2010 v 17:35 | Reagovat

je to zase bílý :D tady nejde o opakování, ale o barvu pozadí; k tý, co si měla posledně, by stačilo přidat modrý a trochu odebrat žlutý.. s tou barvou, co mam já ted na blogu, sem se patlal snad hodinu, než se mi povedlo naklikat tam správnej odstín.. :D jestli chceš, tak ti tu barvu klidně můžu natento.. :-)

13 shitman shitman | Web | 14. prosince 2010 v 19:29 | Reagovat

fíííí.. že se mi ta barva ale povedla :D :D

14 shitman shitman | Web | 16. prosince 2010 v 19:47 | Reagovat

fíííííí :D :D

15 Jilliane Jilliane | Web | 18. prosince 2010 v 9:09 | Reagovat

gratuluju :-D diplom je supr :-)

16 shitman shitman | Web | 18. prosince 2010 v 13:25 | Reagovat

[14]: is © by Paranoia-peace :D :D

17 Monulla* Monulla* | Web | 18. prosince 2010 v 17:56 | Reagovat

ahojky :) moc se omlouvám že sem tu dlouho nebyla ae tak kvůli škole nebyl njak čas :( jinač sem napřed uplně koukala jestli sem v affs na svím blogu nezmačkla někoho jinýho uplně se to tu změnilo :) moc pěkný new dess a pěkný obsah článků :))

18 "Lady Puffy" - your SB♥ "Lady Puffy" - your SB♥ | Web | 18. prosince 2010 v 18:45 | Reagovat

Ten diplomek je božíí!!!

19 Whispering Sun Whispering Sun | Web | 18. prosince 2010 v 20:43 | Reagovat

Děkuji moc.Taktéž budu velmi ráda tvým sbéčkem :)).

20 Veronica Veronica | Web | 19. prosince 2010 v 21:05 | Reagovat

Metal Metal ..Tiež niečo pre mňa :) /,,/

21 Paranoia Paranoia | Web | 20. prosince 2010 v 9:29 | Reagovat

Můj blog se stěhuje na novou adresu   http://afterlife-symphony.blog.cz,změn ji prosím u sebe,u mě už ikonku máš ;-)

22 ejunka-a ejunka-a | Web | 20. prosince 2010 v 21:57 | Reagovat

Pěkné hodnocení. A u mě na blogu máš diplom za bleskovku, tak si ho vyzvedni ju:-)

23 Katie Leto Katie Leto | Web | 21. prosince 2010 v 12:10 | Reagovat

tak to jsi dopadla dobře, krásnej diplom :-)  :-D

24 shitman shitman | Web | 21. prosince 2010 v 12:26 | Reagovat

pheewwwww :D :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Blog založen: 9.8.2010, Design by Dark Morticia
Všechny články jsou napsané autorkou (Amaranthes Lví Srdce).

free counters